Het moment dat we ‘ja’ zeiden tegen het vertalen (en editen) van het Grote Boek, was nou typisch zo’n moment van ‘ja’ tegen iets waarvan je absoluut geen idee hebt waar dat ‘ja’ dan allemaal toe kan leiden. Het doet me denken aan Gene Key 29, die over een paar dagen ‘onder de zon’ komt (van halfhartigheid, via commitment naar devotie).

Springen vanuit een ‘ja’-gevoel en vertrouwen dat overal waar nodig zich een parachuutje ontvouwt dat voor een zachte landing zorgt. Het vertalen en editen is tot nu toe een heerlijke klus gebleken. Eigenlijk iets dat we beide missen, zodra het niet in onze dag is. Ook blijkt het een soort van ‘levenslijntje’ wat telkens weer een balans brengt in een drukke of rommelige dag.

Nu dit werk op de rit is en lekker loopt, is het tijd om volgende stappen te zetten. De website van GeneKeysnederland.nl is bijna zover dat we ‘m kunnen publiceren (intentie is het eerste weekend van september). En, zoals al aangekondigd, willen we vanaf 21 september (derde donderdagavond in de maand om 19.30u) weer ruimte maken voor Open Calls, waarin je kunt delen rondom een ingebracht thema of wat er maar op je hart ligt.

Kortom: dag na dag en week na week ontvouwen zich volgende stappen. Voel je inspiratie bij te dragen aan de ontvouwing van de Gene Keys in het Nederlands taalgebied of om te delen wat het ook is, stuur ons een mailtje: mailto: info@genekeysnederland.nl

Voor nu: nog een fijne zomer en wie weet tot spoedig.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *