Wie zijn we

Gene Keys Nederland is een community van mensen die zich bezighoudt met het brengen van de taal van de Gene Keys in het Nederlands. Als team voelen we een innerlijke drive om de wijsheid van de Gene Keys in het Nederlands taalgebied te delen met ieder die daarvoor openstaat. De transformerende werking ervan, zeker in je moedertaal, is intens en helpt je je weg te vinden naar jouw hoogste uitdrukking in je alledaagse leven.

Wij zijn altijd in beweging om zo dienstbaar te blijven aan het grotere geheel. In de ont-moeting delen we onze waarden, ons enthousiasme en onze liefde voor de Gene Keys. Zo dragen we deze missie uit om, hopelijk samen met jou, steeds weer op weg te zijn naar een leven vanuit ieders hoogste doel: bewust, gelukkig en in overvloed.

Wij omarmen een leven vanuit vrijheid door het aankijken van schaduwstukken, waarin de weg naar die vrijheid te vinden is. Deze vrijheid, die is al sinds mensenheugenis in ons aanwezig is, wil worden ont-dekt en de wijsheid van de Gene Keys kan zovelen helpen bij deze bevrijdingsdans.

Het vertaalteam voor het Nederlandse taalgebied

Op dit moment dragen wij zorg voor de vertaling van de boeken en programma’s. We komen graag met jou in contact.

Nynke Rinzema

Nynke begeleidt vanaf 2000 mensen met hun loopbaan- maar vooral diepere levensvragen. Ze werkte altijd al op grond van haar sterke intuïtie en diepe invoelendheid, waarbij systemen haar eigenlijk een beetje in de weg zaten.

Sinds een paar jaar heeft ze de Gene Keys helemaal omarmd als een prachtige en hele liefdevolle brug naar de diepere lagen in ons.

Op een zachte maar zeer impactvolle manier helpt dit je zelfs je grootste angsten aan te kijken en te integreren om je volledigheid weer te ervaren. Die geniale jij, daar kan niemand omheen. Zelfs jij niet!

Tanja Verstappen 

25 jaar geleden stelde Tanja zichzelf voor het eerst de vraag: ‘Wie ben ik eigenlijk?’. Sindsdien bevind zij zich op een uniek pad. Haar unieke pad, naar bewustwording en Zelfrealisatie.

Advaita Vedante, non-dualiteit is haar school. Dit zijn dan ook altijd de uitgangspunten in de begeleiding en programma’s die ze geef.

De ontdekking van de Gene Keys, en het doorgronden daarvan is voor haar een mega verdieping geweest en nog steeds. Het maakt Zelfrealisatie tot iets menselijks en alledaags, voor iedereen dus. Een prachtig gereedschap wat zij iedereen wil aanreiken.

Judith van den Berge 

Judith begeleidt sinds 1998 mensen met vragen rondom de relatie met jezelf, liefdesrelaties en ouder-kind relaties. In veranderende relaties is het een uitdaging om in verbinding trouw te zijn aan jezelf. 

Sinds de Gene Keys enkele jaren geleden haar hart zijn binnen gekomen is haar enthousiasme hiervoor niet meer te stoppen. Ze geven verdieping, helderheid en richting en brengen je bij de meest intieme relatie met jezelf. 

Door Gene Keys komt de magie van Liefde terug in relaties. Die magie wil ze delen met iedereen die er voor open staat

 

Ben jij op zoek naar begeleiding met behulp van de Gene Keys? Dan kun je doorklikken naar het overzicht van gidsen in het Nederlands taalgebied. Ben jij Gene Keys gids en sta je nog niet in het overzicht? Stuur ons dan een mailtje. We nemen jouw gegevens graag op zodat je gevonden kunt worden. Met een vrijwillige donatie hiervoor help je ons met het werk wat we doen voor deze community.