Wat zaaien we uit voor 2024?

Allereerst wensen wij iedereen een prachtig 2024. Je kunt doorklikken naar onze nieuwjaarsboodschap als onze bijdrage aan het grote internationale Gene Keys vertaalteam, op basis van een willekeurige Gene Key uit het orakel (www.genekeys.com/oracle).

Nog even terug naar alle beweging van afgelopen jaar:  

 • We zijn begonnen met het vertalen van het dikke boek: ‘The Gene Keys, embracing your higher purpose’. Inmiddels zijn we op driekwart en het is nog steeds heerlijk om te doen. 
 • Sinds kort zijn er twee hele taalgevoelige mensen met een diepe liefde voor de Gene Keys ons komen versterken. Door hun inbreng worden de vertaalde en geredigeerde teksten nog verder verfijnd. Veel dank!
  Judith stelt zich hier alvast aan ons voor.
 • We hebben een fijn contact met de Engelse uitgever zodat we binnenkort het contract voor de Nederlandse vertaling kunnen tekenen. Het lijkt ons niet slim om in dit stadium al een prognose te geven van de publicatiedatum van het Nederlandstalige boek, maar dat doen we zeker zodra dat helder is.
 • Ook hebben we heel onverwacht hulp gekregen om het uitgeven en distribueren van het vertaalde werk volgend jaar voor elkaar te krijgen. Daar zijn we heel dankbaar voor!
 • Deze vernieuwde website is al een poosje in de lucht. Hierop vind je onder andere de data voor de maandelijkse Open Calls én de wekelijkse podcasts van de Puls, de Gene Key die onder de zon staat. Dank hierbij aan Tanja Verstappen, die haar oude liefde als vormgever vol passie inzet om alles er zo mooi uit te laten zien. 
 • Zoals hierboven al genoemd, is delen en uitwisselen goud waard op het pad dat we lopen. Zo stuurt Maud Litjens ons regelmatig haar audio-contemplaties van de transits. Heerlijk om naar te luisteren. We hebben hier de pagina ‘Community Inspiratie’ voor ingericht. 
  Dank Maud!
  En dus onze oproep aan jou: wil jij ook jouw inspiratie of ervaring rondom een Gene Key delen, mail ons en we kijken samen naar hoe we dat kunnen doen. (info@genekeysnederland.nl)
 • We reizen met een groepje door de Dream Arc. Om de 4-6 weken komen we bij elkaar, zonder een vast format en delen we onze ervaringen en wat de dieren ons vertellen in ons proces. Ook daar: voel je welkom!

Laten we in 2024 toewerken naar nog meer Gene Keys sprankeling in het Nederlandse taalgebied en… het vertaalde en uitgegeven grote boek! Dat dat het zaad mag zijn van waaruit veel diepgang en mooie bewegingen zullen ontkiemen!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *